Rechtsgebieden

Arbeid, huur, ondernemen en intellectuele eigendom

Rechtsgebieden waar Trevi Advocaten actief is

Trevi Advocaten in Den Haag kan u van dienst zijn in de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is momenteel volop in beweging. Bijna iedereen heeft hier wel mee te maken. Het is daarom van belang goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Wij kunnen je bijstaan bij allerhande arbeidsrechtelijke kwesties.
Naar arbeidsrecht »

Ondernemersrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemersrecht: alle juridische zaken waar een ondernemer tegenaan kan lopen, zoals overeenkomsten, procedures en aansprakelijkheid.
Naar ondernemingsrecht »

Huurrecht

Een veel voorkomende relatie tussen twee partijen is ‘huur’. De wet spreekt van ‘huur’ als de ene partij een zaak in gebruik geeft, voor een tegenprestatie. Onderwerp van huur kan vrijwel alles zijn. Van auto’s en fietsen tot stofzuigers maar ook natuurlijk ‘ruimten’.
Naar huurrecht »

Contractenrecht

Afspraken moeten schriftelijk vastgelegd worden. Althans, dat is wel verstandig. We doen het alleen niet altijd. Teveel gedoe. Trevi Advocaten helpt je met dit “gedoe”
Naar contractenrecht »

Contact Trevi Advocaten

Stuur ons een email en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Start typing and press Enter to search