Rechtsgebieden

Als ondernemer ben je de hele dag aan de slag met het verwezenlijken van je eigen ideeën op de manier waarvan jij denk dat deze werken. Of je nu handelt in bloemen, een nieuw deelconcept in de markt zet of de prachtigste beursstands ontwerpt, het liefst ben je alleen maar daarmee bezig, want je drive komt voort uit je passie.

Helaas komt er bij het vak ondernemen meer kijken dan het uitrollen van een goed idee alleen. Maar soms zit je plotseling in een conflictsituatie en anders is er juridisch altijd wel het één en ander te regelen. Juridisch geneuzel noemen ondernemers dat. Uitgerekend dat juridische geneuzel is wat wij het liefste doen. Daarbij hebben we ons gespecialiseerd in de zakelijke rechtsgebieden arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Al meer dan tien jaren staan we ondernemers en werknemers bij in uiteenlopende juridische vraagstukken op deze rechtsgebieden. Heb je een juridische vraag en ben je in de buurt? Loop gerust binnen voor een kop koffie. Uiteraard kun je ook altijd eerst even bellen of mailen.